Aktualności
28.06.2024

Spotkajmy się na Wydziale Nauki o Żywności UWM

Bezpieczeństwo i certyfikacja żywności, gastronomia - sztuka kulinarna oraz technologia żywności i żywienie człowieka - to trzy kierunki studiów na które kandydatów zaprasza Wydział Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie. A do ich wyboru na antenie Radia UWM FM zachęcał dr inż. Adam Więk, prodziekan ds. studenckich. Posłuchajcie!

 

Z drem inż. Adamem Więkiem spotkał się Piotr Szauer. Zapraszamy do wysłuchania rozmowy!

 

System IRK dla kandydatów na studia stacjonarne I stopnia oraz jednolite studia magisterskie będzie otwarty do 15 lipca. Natomiast w przypadku studiów stacjonarnych II stopnia, niestacjonarnych I i II stopnia oraz jednolitych studiów magisterskich rejestracja będzie możliwa tydzień dłużej - do 22 lipca.

Z ofertą Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie możecie zapoznać się na stronie: rekrutacja.uwm.edu.pl.

Przyjaciele - stań się jednym z nich: