Aktualności
23.06.2022

Spotkajmy się w Kortowie - studiuj na Wydziale Nauki o Żywności UWM

Technologia żywności i żywienie człowieka, gastronomia - sztuka kulinarna oraz bezpieczeństwo i certyfikacja żywności - to trzy kierunki studiów na które w roku akademickim 2022/2023 zaprasza Wydział Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie. Czym się charakteryzują? O to zapytaliśmy prof. Jarosława Kowalika - Prodziekana ds. kształcenia.

 

Z prof. Jarosławem Kowalikiem spotkał się Piotr Szauer. Zapraszamy do wysłuchania rozmowy!

 

Przypominamy, że internetowa rejestracja kandydatów na studia w roku akademickim 2022/2023 na większości kierunków oferowanych przez Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie trwa do 8 lipca. Zajrzyjcie na stronę: rekrutacja.uwm.edu.pl.

Przyjaciele - stań się jednym z nich: