Od 20 do 31 października, pod hasłem „Okazja do świętowania” odbędzie się dziesiąta, jubileuszowa edycja festiwalu Restaurant Week. Festiwal zadebiutuje na Warmii i Mazurach jako Mazury Restaurant Week. W najlepszych restauracjach w Olsztynie, Ostródzie, Iławie i Mikołajkach goście będą mieli okazję skosztować 3-daniowe doświadczenie restauracyjne, czyli przystawkę, danie główne i deser w festiwalowej cenie 49 zł.
Tegoroczna edycja dedykowana jest kulturze świętowania – celebrowania każdej ważnej okazji przy restauracyjnym stole z bliskimi, znajomymi, czy współpracownikami.
Zapraszamy do wysłuchania rozmowy z koordynatorem akcji w naszym regionie Przemysławem Pasikowskim oraz szefem kuchni restauracji Lago - Szymonem Maciejewskim.
Rezerwacje są dostępne na www.RestaurantWeek.pl. A darmowe karnety do wygrania na antenie Radia UWM FM!