Bezpieczeństwo i certyfikacja żywności, gastronomia – sztuka kulinarna oraz technologia żywności i żywienie człowieka – to trzy kierunki studiów na które kandydatów zaprasza Wydział Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie. A do ich wyboru na antenie Radia UWM FM zachęcał dr inż. Adam Więk, prodziekan ds. studenckich. Posłuchajcie!
Z drem inż. Adamem Więkiem spotkał się Piotr Szauer. Zapraszamy do wysłuchania rozmowy!
System IRK dla kandydatów na studia stacjonarne I stopnia oraz jednolite studia magisterskie będzie otwarty do 15 lipca. Natomiast w przypadku studiów stacjonarnych II stopnia, niestacjonarnych I i II stopnia oraz jednolitych studiów magisterskich rejestracja będzie możliwa tydzień dłużej – do 22 lipca.
Z ofertą Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie możecie zapoznać się na stronie: rekrutacja.uwm.edu.pl.